Ledsen..

..Men under lovet kommer jag ta en bloggpause från BIS, för jag orkar inte blogga seriöst, så ni får stå ut med Madde, kanske att jag slänger in något inlägg ibland, men så ni vet! :)

Ni kan under lovet följa mig H Ä R

 


My boyfriend!

Älskar refrängen! Pojken min har fått riktigt smexig röst nu! ;)



Håll utkik efter en Videoblogg!


Dagen har sett ut såhär ↓

Jag vaknade klädde på mig, åt frukost. När jag vaknat till, ringde jag Frida och så åkte vi ner till Natti och lämnade en film Frida hade lånat. Efter det åkte vi hem igen och bara va hemma hos henne lite. Kollade på typ fem stycken BB avsnitt. Sen så vart det bestämt att jag, Frida, William P och Holmen ska till stallet imorgon. HAHA! Ska bli kuul! I varje fall - Efter ett tag gick vi utt tillsammans med våra hundar. Foppa och Cassie avgudade varandra, haha. Men jag hör av mig imorgon! Håll ut! ;)


Haha, fina flickan! ♥



Nu så ska jag ta och gå ut i husvagnen och hämta min gitarr!

Jag hör av mig imorgon! Det har vart en äckeldålig update dom senaste dagarna och jag ber om ursäkt för det. Hoppas Märta bloggar lite idag också så att ni får lite mer inlägg osv. Jag bloggar EN gång till idag sedan ger jag upp för kvällen. Men ni bäst, bara så ni vet! Hejdoo!


"En ovisad bild på Märta och Gusen!" :)



Det gick faktiskt skapligt!

.. På showtime igår! Inte bra, skapligt! Dom högsta tonerna var lite rostiga men annars gick det ganska bra! Sara var jätteduktigt så det var mest bara kul. Jag har precis spelat klart en runda yatzi med mamma, Mange och Jonatan. Kom sist, hehe. Men jag har inget planerat för dagen men resten av veckan är fullspeckad! Ungefär såhär kommer den att se ut! :)


Sen så åker jag till stallet imorgon också :)



Träning idag då! :)

Idag är det fotbollsträning som gäller! När träningen är över ska jag duscha, fläta håret och sedna gå och lägga mig. På morgonen ska jag ta ut flätorna och sminka mig osv. Längtar något så hemskt tills Showtime dansen tillsammans med klassen.. Men att sjunga, Njaa? Vet inte vad jag ska tycka om min sång inför morgondagen. Men det kommer nog gå bra. Det MÅSTE gå bra :S haha
Sången:

Dansen:





Isabel, tack!

Isabel hjälper oss med den tillfälliga headern och designen för jag SUGER.. :)


Huh, annars skulle ni få stå ut med denna, ? :)



Jagvillinte Jagvillinte Jagvillinte Jagvillinte! ;/

Imorgon är det som sagt showtime och idag hade vi Genrep. Det gick åt helvete rent ut sagt! Vi ska sjunga Christina Aguilera - Hurt. Fråga mig INTE varför vi letade reda på den svåraste låten på denna jord? Men i varje fall så vet ni som hört den att efter andra refrängen kommer en tonhöjning och blablablabla. Det är mening at Sara ska sjunga den men hon ångrade sigmosv. Så jag vet inte helt seriöst hur det kommer gå.
-
Själv lät jag förjävlig för jag var så nervös att hela jag darrade, även rösten. Imorgon kommer jag självklart vara ännu nervösare vilket gör att jag kommer låta ännu sämre än vad jag gjorde idag.. Usch, tanken på att jag kommer göra bort mig inför hela skolan är HEMSK! Menmen.. Man måste kunna göra bort sig ibland också, right? ;)

För er som aldirg hört låten, det är alltså denn vi ska sjunga imorgon, inför hela skolan..


Jag ska sjunga bryggan och refräng..

Ibland glömmer jag att jag bloggar..

Rubriken talar sanning! Jag är också hos mamma, och hennes dator är lite, aa, det är som den är.. Jag har inte vart i stallet, åker kanske dit imårron, men såhär är det.

Jag har velat, tänkt och tänkt, och kommit fram till att jag ska bara pyssla om min lille Prince 3ggr i veckan. Fyra blir för mycket, och framförallt nu när jag inte har någon cykel.. Det är också mycket med läxor, och hundarna och allt, dessutom så är det inte lika kul längre att åka dit heela tiden, trist, men sant..

 




Gokväll!

Jag tänkte bevisa att jag lever, trots att det känns som alla läxor tar dö på mig, hahah..! Jag ska fixa en svenskasak tills imårron, och engelska också, är jag ensam om att alltid göra läxan i sista sekund? Imårgon är det showtime i skolan, lite smått kul. Fast jag behöver en magtröja!!!

Nu kallar sängen, haha, hejdå!


Svar på kommentar..

johanna ([email protected]) om Home from the stable! :):
är ni två eller tre som bloggar? Det är super-rörigt att veta när de bara är två i headern men tre som bloggar, så ni vet!
Det är bara två som bloggar! Isabel har slutat men hon kommer då och då och slänger in nått inlägg om att ni ska läsa hennes privata blogg. Men hon bloggar inte här regelbundet. Designen är påväg, ska ta och fixa en tillfällig, NU! :)

Hoppas du fick svar på dig fråga!



Bildbomb från 1700-tals dagen!

Såhär såg vi ut före, när vi inte var utklädda.. Såhär såg vi ut sen! ↓

Övriga bilder? Titta neråt! ;)








huh..

Dom som är med på bilderna är Jag, Milla, Isabel och resten av klassen. En riktigt rolig dag som sagt! :)



Home from the stable! :)

Yes, I am! Vart bara fyra timmar, han inte så mycket.. Men men, jag tänkte såhär! Eftersom ingen orkar lägga ner energi på att komentera vår frågestund så kan väl jag och Märta göra en v-blogg med en frågestund till varandra om ni fattar. Alltså vi ställer fråhot till varandra. Ska prata med Märta imorgon om iden. Då kan vi göra den hemma hos mig i helgen eller något. Eller i stallet. Aja, skit samma..
-
Sen så ber vi så hemskt mycket om ursäkt för att designen dröjer så hemskt.. Men jag och Märta KAN INTE välja bild. Haha, ska nog fixa en tillfällig bara, eller något. Det ska jag ta och fixa och trixa lite med nu så får ni hålla utkik efter en TILLFÄLLIG design. Hej så länge! :)



Är i stallet :)

Hejsan alla läsisar! Sitter i stallet nu och bloggar från " i " :s mobil. Isabel, Milla och Sara ritar på tavla så jag passar på att blogga lite. Jag ska snart över till privat stallet och fixa lite med Romeo, Saras medryttrhäst. Men bloggar mer när jag kommer hem. Puss och Hej, alla fina ;) // Madde

JagFickJagFickJagFickJagFickJagFickJagFick!

Jag SKA till stallet imorgon och umgås med knutten. KulKul! Hoppas jag får med mig några sköna brudar dit också!
-
Nu, ponnyakuten! :) Hejdoo alla söta läsisar! :)

Det är nu det händer!

Jag ska ner till pappa och fråga om jag får åka till stallet. HÅLL TUMMARNA! huh, xD



Hej!

http://brudarnaistallet.blogg.se/2012/march/fragestund-1.html


Jag hoppas, hoppas, hoppas.

På att äntligen få träffa Knutten. Pappa kanske kan hämta mig i stallet imorgon. Hoppas, hoppas, hoppas på det bästa.
-
Annars så har jag tjatat runt lite hos bloggar om att dom ska slänga in en kommentar på frågestunden. Jag kommer ihåg nårga frågor vilka jag tänker skriva upp här. Dom här är jag kommer ihåg.
Ema, tror jag..
Madde: Är inte du och Isabel vänner längre?
HAHAHA, kommer inte ihåg nån mer -.-
Men NI får hjälpa oss, kommer ni inte ihåg era gammla frågor heller, skriv nya! Bara mata på. Vi ÄLSKAR frågor, fårga på - fråga av! Ni kan skriva era frågor i VILKET inlägg som helst, kommentera på! Vi älskar er! :)

Jag tror jag är kär..

.... ♥



Nu har jag..

Setat framför denna dator i ungefär tre och en halv timme så jag säger hejdå och går ner nu! Ha en fortsatt bra dag alla fina läsare! :)
Haha, minnen..

Vardagsinlägg

Tänker kasta in ett litet inlägg just nu samtidigt kollar på family guy, haha jävla random program, i like it!! ;) På onsdag eller imårgon, kanske båda dagarna åker jag iallafall till stallet och fixar lite med puddingarna. Men annars snackar jag med Madde på facebook, hihii. Jag & mamma ska snart gå ner och fika eller något, mys! ♥




Som sagt!

Vi älskar er! ;)

Älska! Så äckligt bra!

Refrängen är underbar!



Dagen har vart något så underbar!

Var inte i skolan idag utan vid Agelié (stavning). Jag vet, det låter inte alls kul men det var det! Tro mig! Eller början var riktigt tråkig men efter lunchen vart det riktigt kul faktiskt. Skulle jag LÄTT kunna göra om. Efter lunchen fick vi nämligen klä ut oss i 1700-tals kläder. Var riktigt kul, hehe. Jag hade en mörkblå, lång, midje-kjol. Över den hade jag ett litet randigt förklädde. Sen så hade jag en vit blus med krås vid ärmarna och över den en blå-randig väst. Och sen så hade jag en söt liten vit-blå hatt! ;)
-
När vi var sminkade och påklädda gick vi ut i det fina vädret och fotades tillsammans med dom andra från klassen som var minst lika tjusiga! ;) Haha, sen så fotades vi till Sala Allehanda, också. Så om ni har den tidningen kan ni ju hålla utkik efter ett blad med "Åkraskolan 6B, Madde Håfberg!" ;) Huhuh, men lite bilder från dagen skulle väl sitta fint? Ja då får ni kolla in här imorgon om jag lyckats få tag på dom då! :(


Men för guds skull vänner, glöm inte bort att vi har frågestund!



1 000 000 000 000 000 inlägg är borta men..

Det går inte att göra något åt.. Vi får se det som en ny start och inte låta det hänga över oss, right? Bara så att ni vet att det inte var VI som tog bort dom. Dom bara försvann, "poff" så var dom borta. Men det gör inget! Vi kommer köra på som vanligt! ;)



Vi älskar er!

Alla fina läsare här på bis! ♥



Clear Round

Framhoppningen:
Ibörjan var hon småstel, så jag började skritta runt och jobba henne. Började så småning om trava runt lite, och kände in i sista minuten på galoppen. Första skutten jag tog så blev det vägringar, men det var endast mitt fel jag min nervsitet smittade av sig på henne, så hon började tveka osv.. När Elin sa de till mig, "var lign, annars kommer hon fortsätta vägra" så lugnade jag ner mig och vips så hoppade hon glatt över. Men annars var hon enormt mjuk, arbetade sig neråt osv. Lite småseg och lyssnade inte för skänkeln..

Banan:
På banan så gick hon av sig själft. Hon spetsade öronen mot nästa hinder, tvekade något på en del, men när jag låg på henne hoppade hon ändå över. För mig så kändes det sådär.. Det kändes mest som om jag satt där, kom efter på varje hinder och allt.. Men en före mig hade ett annat, flätat träns som jag inte var bekväm vid. Dom gled, och det gjorde ont att ha dom, dessutom så vart det svårare att styra och bromsa henne, med det gick.
-
Omhoppningen gick bra, hon tvekade på första, men hoppade allt fort, trots att jag inte tänkte satsa om man säger så tog jag tredjeplatsen. Hon var lite fjantig på prisutdeningen och skulle hålla på och försöka resa sig, gå omkring och så, haha fjanthäst! ;)






Hästens delar..

Försökte så gott jag kunde.. Glömde "länd" dock. Men det är väl på ett ungefär vad jag kan om hästens delar..


Man känner sig skapligt värdelös om man jämnför sig med denna.. Hahaha ;)



Sjukling vare här!

Joppsi, sjuk har man vart nu i ca två dagar. Vart det kvällen till lördagsnatten.. Mår bättre nu och är mest hemma för att vila ut mig till max så jag orkar skoldagen imorgon. Annars så var jag precis som alla andra på CR:n i lördags. Det gick bra för alla tycker jag. Lite synd om Isabel då Ayla rev sista hindret.. Annars gick det jättebra. Tror jag ska ställa upp med Lillkillen nästa clearrond om jag har lust och mod..
-
Jag har egentligen ingen anledning till att vara hemma idag då jag faktiskt är frisk nog till att vara i skolan men.. Är ju fortfarande tjock i halsen osv. Jag tror jag hör av mig med lite om hästens delar eller något annat lärorikt.. ;)


Haha, kommer ni ihåg när Kajsa satte på Prince dom här ludden? ↑
Gullig som tusan!



Jag är med!

Jag är med och tävlar om ett pannband hos tavlingsponni!

 

 


Dagens.

Efter CR:en så åkte laget till ett voltigeläger. Det var helskoj, och jag hoppashoppashoppas att mina upphopp kommer bli bättre nu!! Efter det, när Alexandra, jag & Frida väntade på Fridas mamma så gick vi till några hästar i en hage. Vi klappade lite på dom och sådär, och så såg jag något på en av hästarna, det var något, ögonen, virveln i pannan, något var det som jag kände igen. Sen fattade jag, det var Keilir!

Keilir är en unghäst vi hade hemma hos mig förut som åkte in för att ridas in, men kom inte tillbaka. Frida fick ett band med honom, och att vi träffade honom där gjorde oss båda chockade.

Ååh, vad jag saknat honom! Men det var något med honom, kan inte sätta fingret på vad, men han var så konstig eller något.. Såg även vääärldens sötade minishettis eller om det var en fallabella, ibland trodde jag nästan att det var en hund, och började klia den hahhahha! ;)

Letade på 3bilder sen Keilir stod hos oss, och juste! Keilir & Gus var bästa kompisar, och när Krille åkte så sprang Gus omkring i hagen och gnäggade och letade efter honom, aahw!



Dagens Ridpass - Prince

Vi skrittade fram i kanske 4min, började ganska fort jobba dom i traven. Han försökte springa ifån mig, men var riktigt mjuk och fin på det sättet. Lite stum i munnen med det blev bättre. Han ville inte riktigt ta skänkeln ibörjan utan skulle då när jag manade på honom försöka fatta galopp, men när jag förstod hur jag skulle göra för att få det bättre så gick han klockrent. :)
-
Vi började hoppa fram lite senare, och jag kände redan då att det skulle gå bra. Han ökade verkligen mot hindrena, och det var bara att styra och resa sig upp, farten skötte han haha! Efter det började själva "höjdhoppningen". Jag började från 70cm och det blev till 75cm, 80, och så vart det något knas.. Jag trodde jag bara hade hoppat 80cm, eller bara och bara.. Jag var jättestolt över både mig och Prince, men när en kompis red förbi såg hon att bommen låg på 90cm.!
-
Slutsats: Jag är jättenöjd från igår, Prince, jag kan inte förklara, han gjorde sitt yttersta, och verkligen ville, sånt är guld värt! 90cm är bra klarat från båda oss, och jag tror det är hans rekord också! :D

Bilder kommer...


Taggar tills cler round!

TaggaTaggaTagga! Så hoppas vi att Märtis kommer felfri! ;)

Clear Round..

Nu är jag hemakommen från SORF, har hoppat med Pissen, skriver mer om det sen så.. Men imårgon så cyklar vi till clear rounden och så hoppar jag med Mirte, tydligen. Med det blir lika kul det! :) Ville bara säga det, kommer mer inlägg sen!




Dagen var bäst!

Jappsi! Nu ska klassen satsa på att få ihop lite mer pengar till klasskassan sedan drar vi iväg till stockholm en gång till! Hehe, nu står Gröna Lund på schemat. Blir klassens tredje klassresa detta år, haha. Men innan vi åkte till Gotland hade vi 72 000 eller vad det var, i klasskassan såå.. Vi fick typ 3 000 över så vi ska försöka spara ihop lite mer sedan ska vi åka till Gröna Lund och ha en massa skojj. Så det blir kul!
-
Annars så har jag träning idag vilket är sådär nu när vi håller på med arobik fotboll och övar en massa teknik och kondition, blablabla.. Inte alls lika kul! Men jag får hålla ut tills vi börjar spela ute vilket är det som får mig att älska sporten. För övrigt så ska jag länka den här ÖVER ALLT så att vi får tillbaka våra läsare snart. Vi har förlorat nästan 30 unika sedan jag tog bloggpaus och vi har inte fått tillbaka dom än.. :(

Men ska göra ett tappert försök nu att hitta lite readers, Hejs!


Jag får DAMP för jag fattar inte hur man roterar bilden.. Men i varje fall.. hittade den här goingen när jag kollade igenom lite gamla bilder. Haha, ;D



Höjdhoppnning + CR

Imårgon på ridningen ska vi ha höjdhoppning, något jag aldrig haft så jag taggar till 1000 nu! Ska ha med bästa Prince också, så hoppas jag kan slå hans, och vårt höjdrekord, något jag velat hur längre som helst. Men inte nog med det, på lördag så ska vi också hoppa en Clear Round, jag skulle hoppat högre, men över 60cm var man tvungen att hoppa med storhäst, så nu blir det 60cm.
-
Vi ska bara satsa på att ha roligt, för det var så länge sen jag hoppade CR med honom. Men det kommer nog bli bra, allt det här.. Madde ska också kankse sova också på fredagen hos mig, så cyklar vi tillsammans till "tävlingen" och så är hon min lilla skötare hihi! ;)
-
Sen tror jag inte tänker ha någon speciell outfit, kanske så att någon som tävlar honom tidigare har något extra fint, så jag försöker bara passa ihop med det hehe, annars så tänker jag inte bry mig!

Världens finaste!♥

 

 


Ny bloggare vare här!

Märta Domberg, namnet på den nya bloggaren här. Kör på en presentation nu på en gång. :)
-
Som sagt så heter jag Märta, och fyller 13år den 3november. Jag är en glad prick, med ganska dålig humor som brinner för hästar! Btw, det är mig Madde ska ha sommarhästar med. Aja, tänkte dra några punkter som fakta, och presenterar Prince lite senare.
Vad jag älskar:
* One Direction & Jedward, MUMS!
* Alla vänner som alltid finns och jag kan lita på, de vill säga Madde, haha..!
* Hästar, och alla andra djur. Förutom spindlar.
Vad jag avskyr:
* Dom som inte fattar sarkasm. ^^
* Falska människor..!
* Djurplågare
* Spööken :S

* Människor som hatar mig, h e h e . .

Enkel och snabb presentation om mig, så nu till Prince.

Prince eller Pissen som han kallas står på SORF precis som Zello. Han ägs av Börjedals Gård, och åker dit varje sommar för att gå på ridläger. Jag har skött om honom sedan han kom hit till Sala, dvs, för ca 3år sen kanske.? Än så länge så har vi bara hoppat en hel del clear rounder och pay and jumper, och startat i en dressyrtävling där vi kom trea, men förhoppningsvis så kommer vi göra massa mer skojiga saker!
Prince betyder allt för mig, och han gör mig till den jag är, utan honom skulle livet inte vara värt..♥
-
Mirte kommer ni också för höra lite utav, och hon är en c-ponny som ägs av SORF, hon är 18år gammal, och väldigt bestämd av sig. Men jag älskar henne, och kommer även fram tills sommaren tävla henne lite och sådär. :)
-
Till sommaren, om inte tidigare kommer jag och Madde låna två hästar som ägs av mina kusiner, Gus & Buzzin Queen som kommer stå hemma hos min pappa på min gård. Gus är en shettis, som jag även tagit hand om tidigare, en riktigt buse, trots sin ålder. Buzzin som hon kallas är en travare, men hon har gjort sina år på banan, dock kanske inte inriden, men det gör inget för oss, hehe! ;)
Men mer kan jag nog inte skriva, för då orkar ni väl inte läsa? Typ så hejdå för mig, så ses vi väl senare?!
Har ingen på Buzzin, men aja.. :)

Entertainment på G!

Och rubriken betyder "bloggning på G!" , hehe. I varje fall på GoogleÖversätt! Haha, nej men detta inlägg får bli ett vardagsinlägg som får handla om dagen.
-
Var i skolan, hade tråkigt. När vi åkte hem drog jag med mig Märta. Jag har visat henne runt här i Broddbo och vi har studsat studsmatta osv. Vi har precis ätit lite mat och är mätta och belåtna nu, hehe. Men hon stannar väl kvar några timmar till sen så blir det inte så mycket mer intressant att skriva om restaen av dagen. Så jag säger hejdå! :)


Jadu, fråga mig inte! ;)



Hiss och Diss!

DissDissDissDissDissDiss och sen så orkar jag inte skriva diss nå mer! Men så mycket diss det bara kan bli. Dom har så groteskt ful färg att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Men ja. Riktigt fula , ! :)
HissHissHissHissHiss oc hsen så orkar jag inte skriva nmer där heller! Haha, men så äckligt fina benskydd att jag skulle kunna köpa dom bara för att titta på. Haha, men en otrolig Hiss för min del! ;)



Som vanligt! ..

Hejsan på er alla! Som ni kanske vet var jag i stallet igår. Pluppen hade som vanligt rullat sig i leran och lortat ner sig till max. Haha, hoppas han nöjt av det för när han väl kom in håll jag på och få rent honom i över en timme. Lyckades få honom skapligt ren i varje fall. I faje fall så gjorde jag rent hans grimma då också! Den var helt äckel skitig efter hans skojiga dag i hagen. Så jag tvättade den för hand och sedan glömde jag den i stallet -.-
-
Men som tur var tog Märta hand om den och nu så har jag glömt den i skolan i stället. Hahahaha, ska ta hem den imorgon och tvätta den "på riktigt" så att den blir fin tills på fredag. På fredag ska förmodligen jag coh Sandra ha ett möte med Mikaela och reda ut allt mellan oss eftersom hon inte kom i Söndags..
- Saknar dig min fina!

claraslife.devote.se

Har aldrig skrattat så mycket i hela mitt liv som när jag tittar på hennes videobloggar! Hon är SÅ rolig! Det ända negativa är väl att hon har skadeglädje.. Även vad det gäller djur. Hon tycker det var skitkul när en häst skulle in i en transport och ägaren slog till den JÄTTEhårt. Den vart rädd och "ramlade" över ett slags stängsen och gjorde typ en volt och landade på huvudet.
-
Haha, i och för sig har jag också skadeglädje. Men bara vad det gäller människor! ;) Men tänkte bara visa upp henne lite!
Haha, älskar båda! Men den längst ner än ju bara fööör bra! :D



Goddag kära vänner!

Var i stallet idag! Och ja, jag är hos pappa. Så glad att jag har fått börja vara där på hans veckor nu. Men i varje fall så var det en.. Haha, spännande dag om jag säger så. Hände så mycket på bara några timmar. När jag och Märta kom dit tog vi in hästarna. Först tog jag in Lillen och han gjorde inget speciellt eller så. Haha, sen skulle jag ta in Istra -.-
-
Hon var helt normal.. Tills vi gick förbi Gullis och Zampettes hage. Haha, dom typ "lekte" med varandra lite där inee och Istra vart rädd. Så först slängde hon sig bakåt och sen vägrade hon gå förbi dom. När jag väl fick över henne så ledde jag in henne i stallet. Där visste jag inte var hon stod så hon bara gick in i en box för att äta. Jag fick ut henne ur boxen och när jag ska ställa in henne i sin "riktiga" box vågar hon inte gå in och när hon väl går in reser hon sig. ( Inte stegrar, reser sig! ) Haha, efter henne hämtade jag Taizon som typ drog iväg med mig när han skulle ifatt Phoenix.. Fast det var inte så långt :)
-
Men kvällen igår var jätterolig! Vi spelade JustDance och spelade spel osv. så här kommer några få bilder på hur det såg ut!

Favorit bilder på mig och Pluttis! ♥

Haha, så många minnen.. ÄlskarDej!



Dagen ser ut såhär ↓

Nu runt halv två åker jag hem till Frida och är med henne och samuel lite. Sedan åker Samuel hem och jag och Frida är lite "själva". När klockan blir runt fem åker vi vidare till Sara B och har kul där med Natta, Isabel, Milla, -  Nils och Oscar tror jag också skulle komma..? Men annars så ska jag inte göra ett dugg fram tills dess. Bara vila ut mig! ;)
-
Men när roligheterna är slut hemma hos Sara åker jag och Frida tillbaka hem till henne och där ska jag sova också.. Så, ungefär så ser dagen för Madde ut! Bilder hoppas och tror jag kommer från roligheterna, men hör av mig! :)





Tänkte bara säga en helt onödig sak!

Ja.. Mitt facebook-konto har av någon konstig anledning försvunnit.. Så alla som är intresserade kan lägga till mig som vän. Madde Håfberg heter jag! För övrigt så har jag fått nog med svar.. Jag satsar på både privat och häst bloggning.. Ska fråga Isabel ifall hon vill tillbaka annars kanske jag ber om en ny design eller något. Men här kommer jordens finaste låt!:
Såå fin låt, älskar den! :))

Haha, vad söta vi var!

Tittade tillbaka på lite minnen från är vi startade bloggen.. Haha, vad söta vi var! Syftar typ mest på frågestunden.. Kajsa : "Vem är din förebild inom ridningen?" Sofie Andresson! Haha, såå söt! Men jag förstår henne. Önska att man kunde rida som henne alltså..! Haha, och jag bah: "Anser ni att ni skulle klara av att ha en egen häst?" Jag skulle klara av det med en tillräckligt kunnig vuxen :)" Alltså usch, Madde! Haha, skapligt självsäker! Fast du fatta man ju inte vad en egen häst innebar heller. Haha, men ville bara få det sagt! ;)
Hih, se så små dom är! Själv såg man ut såhär.. ↓

Kul att man inte förändrats ett skit på tre år.. -.-



Tror jag tänker köra på!? :)

Orka lägga ner allt vi gjort på bloggen! För er är det säkert bara Isabel som räknas osv men jag vill ändå försöka. Jag kommer fortsätta blogga här och om Isabel sedan vill komma tillbaka får hon det. Men än så länge vill hon inte det så. Bloggen kommer nog kanske inehålla lite privatlivo ckså om det är okej med er. Jag menar annars kommer ni inte få någon update alls dom veckorna jag är hos pappa. Tycker  det är så tråkigt att BIS slutade såhär.
BTW så har det hänt en hemsk sak med Kajsa! Vet inte om jag kan säga allt i detalj men hon har krockat... Så hon ligger på sjukhus nu. Om du ser detta, Kajsa: Krya dig, vännen! ♥

Men tillbaka till saken.. Vad tycker ni jag ska göra? :
Ska jag forstätta blogga här men inte blogga om privatliv?
Blogga här och blogga om både privatliv och stall?
Blogga här om bara privatliv?
Inte blogga här alls?

Jag börjar blogga igen när jag fått tillräckligt med svar om vad jag ska göra! Hejs så länge! ♥
// Madde :)



FÖLJ MIG HÄR!

Hej bästaste! Följ mig på : http://isabelhakanssons.blogg.se
Älskar er mest mest mest!
/ Isabel

Vet inte om det är dags att säga hejdå..

.. till er älskade läsare.. Skulle bara vilja tacka för tiden vi haft ihop och för att ni har följ oss hela vägen upp mot toppen. Låter som värsta dikten men?.. Who cares? :D
Hahaha, men Julia stör mig såå jag kan inte vara seriöst.. Men vi kommer antagligen starta upp en ny blogg som kommer handla om vårat privatliv också. Återkommer om namn osv. Så när vi fått lust till bloggning igen så hör vi av oss med nästa generations bloggnamn! ;) :DDD

Är det här slutet..?

Det har hänt lite saker som gör att jag inte har lust att driva denna blogg längre..
Vem vet, jag och Madde kanske startar upp bloggen igen..? För BIS kommer alltid att vara jag & Madde.
// Isabel

Dagens ridpass - Max

Åh.. vart ska jag börja..? Han var så UNDERBAR! Busig & sparkig, men underbar! Började skritta på lång tygel en stund. Sedan tog vi tyglarna, började öka och sakta tempot osv. Sedan så började vi känna på traven. Började med att rida lätt, sedan så satt jag mig ner och började arbeta honom i traven.
-
Sedan började vi även känna på galoppen.. Åh, hans galopp var SÅ skön! Men svårriden som f*n var han. Och en och en annan spark förekom i galoppfattningarna, bockningar lite här & där osv. Men jag ramlade inte av eller nånting sånt nångång.
-
Skrittade sedan började vi komma på ett kryss i galopp. Vi galopperade mer än vi travade då trav sliter mer på ryggen på hästar. Gick bra! Sedan så höjde vi och hoppade ca 40 cm rätuppstående. Men vi avslutade på ett 60 cm hinder, med race på långsidorna osv.. Åh, det var underbart!
-
Burta som Milla red drog iväg och bockade nästan hela tiden. Bus som Jennifer red hade svårt för galoppen, drog iväg, vägrade på hinder osv. Och Max som jag red sparkade bakut, DROG IVÄG INNAN HINDERNA!!!, bockade osv.. Men gud så vi skrattade! Älskar er ♥



Dagen på grc!

Började fodra shettisarna & ponnysarna först.. Sedan så knackade vi is och fyllde på vatten i badkaren och pysslade lite. Sedan tog vi in hästarna vi skulle rida, och jag skulle rida Max. Han var lite svårfångad i hagen, vände rumpan till & kickade osv..
-
Borstade, tränsade och sadlade sedan gick vi till ridhuset. Tar dock ridpasset i ett inlägg försig. Det var iallafall så JÄVLA kul rent ut sagt, hästarna var helt crazy, och vi bara garva.. haha!
Efter vi ridit och borstat av dem osv, så gick vi och åt lunch. Diskuterade ridpasset sedan gick vi och hämtade shettisarna.
-
Red Evita och hon var helt GALEN! Gick bara in till mitten och bockade och kickade. Så kom Susanne med pisken och då flög hon rakt upp i luften och sparkade bakut, bockade m.m... Men guess what? Jag höll mig kvar *stolt*
Släppte dem i hagen, där dem fick lite mat och sådär.. Vi hörs snart!
DÖR ↑


Märta tar över brudarnaistallet!

Yeeee! Madde "orkade" inte blogga så nu för tillfället tar jag över. Just nu sitter vi bara och snackar skit. Bokstavligt talat hahaha.. Vi har precis vart på stan och handlat ÄKTA converse, haha deni!! Men tidigare idag har vi vart på granngården, och så svängde vi förbi stallet också, tog in våra små ponnysar och satte oss sedan och snackade massa om sommarhästarna. :)

Men nu har jag tröttnat på att blogga här, så hejdå!

 

// Märta



Grällsta imorgon!

Godkväll finisar!
Imorgon så blir det grällsta för hela slanten. Livet! Ska rida Max först, dressyr står på schemat. Hoppas jag inte blir sådär feg som jag brukar vara på grällsta.. Gah!! Ska iallafall träna mycket på galopp fattningar och att sitta ner i traven..
-
Sedan så ska jag bus-rida Evita barbacka med grimma och grimskaft. Ser fram emot det mycket! Har aldrig galopperat på henne, så det ska jag göra imorgon tänkte jag. Kan göra en videoblogg uppefrån hästryggen om ni är riktigt snälla..!?

Wonderful day med Märta och co..

Och med co. menar jag Isabel, Frida, Milla och Jenni..

-
Har vart en underbar dag i stallet med mycket mys och glädje! Älskade plutten var en riktig kärring idag.. Hah, sur och sockersöt.. Som vanligt?! Men efter att Isabel var "klar" med honom efter ridpasset gosade jag sönder honom och fodrade honom sedan. Fodrade även Den stora bjäfsen dvs. Gulliver. Samt Taizon & Mac Spot.
-
Lite Bilder!


Mys & borst stund med Dantis..

Åh, min mysiga kille!! Han var så underbart snäll idag, trotts att det spökade i stallet, dörrarna öppnades och stängdes, fläkten slogs på och av helt av sig själv osv.. Jag, Milla & Jennifer dog.. Hehe..
Började iallafall borsta igenom honom med en rotborste. Sedan tog jag en piggborste och borstade hans ben + hovskägget. Efter så gjorde jag rent hovarna och kratsade hovarna. Redde ut man och svans sedan så stog jag och pussade på honom en stund..
Haha, gullig ♥ ↑


Dagens ridpass - Zello

Fick Zello.. Saknat att rida honom faktiskt! Började iallafall skritta på lång tygel, han var.. seg! Tog tyglarna och började arbeta dem i skritten.. Ponnyn är SÅ stum i munnen, stel och vill absolut inte lyssna. Men tillslut fick jag rätt bra tempo på honom och han började lyssna. Men att han gick i form kan ni ju fet glömma!
-
I traven var han pigg, lika skön & vänlig att sitta ner i som vanligt. Galoppen gick bra! Men hans galopp är inte skön, den oskönaste galoppen på SORF ifall jag får säga så, haha! Men innan galoppen så slängtravar han och ifall man inte driver till 100 så skulle han nog gärna trava medans dem andra galopperar.
-
Skrittade, och sedan så la dem som ville upp stigbyglarna jag var en av dem. Alltid bra med lite balans träning. Galopperade lite och det gick hyfsat bra! Han bryr sig inte ett dugg om ifall han kör upp nyllen i hästens rumpa framför, dvs att han inte vill göra nån volt eller något.
-
Samanfattning av ridpasset: Gick bra! Stel och funderade inte ens på att kanske kröka på nacken och trampa under sig. Men jag är ändå nöjd över Zello pojken, för han tittade ändå inte så mycket på det runt omkring och även fast Nattah & Sara fotade med blixt och allt så skyggade han inte en enda gång! Dutti Zello ♥






Om mina bästa vänner..

Lillen, Isabel,  Bobbe & sist men inte minst Märta! ♥
Världens underbaraste skapelser. Ni betyder minst lika mycket som min familj. Ni är min familj! Om ni bara kunde förstå en gnutta av dom känslorna jag har för er skulle det göra mitt liv värt. Visst det är det nu, jag har en underbar mamma, pappa, syskon och husdjur. Men jag har det inte alltid så lätt runt omkring dom.. Då är det ni som håller mig uppe tills allt är bra igen. Ni får mig att vilja försöka, inte bara ge upp. Ni har gjort mig till den jag är, både på gott och ont.

Lillen - Har fått mig att hitta intresset för djur. Brydde mig inte om hästar innan jag hittade dig, din underbara sak! Tänkte som många andra att dom var till för kött och inget annat.. Skäms för den tanken som levde inut i mig på den tiden. Du har fått mig att hitta dit jag hör hemma.. "Hos Hästarna!" Älskar dig!

Isabel - Har fått mig att inse att djur är PRECIS lika mycket värt som vi människor, om inte mer. Fått mig att acceptara den jag är och hjälpte mig att hitta tillbaks till lusten åt livet. Om du bara visste vad du betyder för mig lovar jag att vi aldrig skulle bråka mer.. Hoppas våra sår snart läker så vi kan återgå till vårt gammla Isabel och Madde.. ÄlskarDig! ♥

Bobbe - Världens bästa, mest saknade, underbaraste, sötaste, agresivaste men mest älskade häst. Du kommer alltid äga en speciell plats i mitt hjärta. JagÄlskardig! ..♥

Märta - Haha, vart ska jag börja! Så underbart glad, possetiv & snäll tjej! Haha, bättre humor får man leta efter. Vi har inte kännt varanda så länge ändå känner jag att vi hör ihop. Du är så omtänksam och spontan att jag nästan blir tårögd. Du är en förebild vad det gäller allt, inom ridningen & som person.. ÄlskarDig! ♥



Bilder jag verkligen älskar..! ♥


Vet inte om det är bilderna jag älskar eller minnerna bakom dom.. Så skön blandning av dom och det jag älskar..!



Stall med Märtis!

har precis kommit hem till mamma efter en skön vecka hos pappi! Ska snart bege mig hem till Märtis eller hon hem till mig så ska vi till stallet. Hon rider Pisse idag och jag ska troligtvis fota henne. Vi hyr väl någon film på vägen hem och åker sedan hem till mig. Märta sover här inatt så jag har verkligen en dag/natt att se fram emot.
-
I stallet ska jag rykta min gosegris och göra honom riktit fin. Saknar honom något så hemskt! Ska bli skönt att äntligen få krama om honom och tillbringa nån timme med honom. Lillkillen!♥ Tror även jag ska byta grimma på honom.. Såg på Isabels bilder att "min" grimma var jätte smutsig så.
-
Jag hoppas och tror att bilder från stalldagen kommer upp ikväll. Men för tillfället får en gammal bild på mig och Rubikon duga!



Hiss eller diss?


Tillbaka!

Kände bara inte för att blogga igår. Madde bloggar ju inte heller, so!? Iallafall så var jag ju i stallet igår. Skötte min fina kille, red honom en sväng (vilket gick super! Jobbade sig neråt och var lagom pigg!) Tog in honom först iallafall. Det gick super! Ställde in honom i hans nymockade spillta där han hade nytt spån, kraftfoder samt hö.
-
Sedan så gick vi upp och hade ett litet "möte" med Fia. Gick ner och borstade på ponnysarna vi skulle rida! Dante var grå/brun igår, och svansen var alldeles svart längst ner på topparna, och vi hade en kvart på oss att borsta? Fick iallafall bort det mesta. Förutom i hovskägget, så ska nog spola av honom idag trorjag.
-
Iallafall först så började vi skritta på lång tygel. Men han började trippa och sådär, så jag tog tyglarna nästan direkt. Hade dock inte jätte kort tygel. Utan istället en aning längre tygel så jag kan luta mig bakåt, men tygeln glappar ändå inte (självklart) Jobbade honom på en volt, och han gick fint! Sedan i galoppen var han pigg, hållde igång och han accepterade spöt och drog inte bara iväg eller sparkade bakut som han kan göra ibland. Efter galoppen så saktade vi av till skritt och då kunde jag låta honom gå på helt lång tygel. Kom fram i trav igen, då var han dock lite stressad.. Gick in på mitten för att få en bättre plats och då fattade nästan alla galopp och Danteli boi blev JÄTTE förvirrad..
-
Kom iallafall ut på spåret till slut och galopperade en liten sträcka. Men slutade när det gick som allra bästa. Travade en bit, och då kunde jag trava fyrkant spår med en aning längre tygel. Han var dock riktigt tittig och det kändes som att sitta på en tickande bomb (ungefär) Men skrittade nått varv och sedan satt vi av.
-
Samanfattning av ridpasset: Gick super! Han var pigg & framåt, dock tittig och jag VET att om nån som inte var van att rida honom hade åkt med på en jäkla åktur. För han var stel och tittig som få och piggare än vanligt. Och eftersom jag är van att rida honom så kan jag läsa honom som en öppen bok. Iallafall så gick det bra och han gick väldigt fint! Och i första galoppen var han SÅ snygg!!

Dante igår efter ridningen ↑






Be right back!

Tar en kortis bloggispausis! Nejmen, jag återkommer imorgon! Ville bara säga att jag red Dante idag och det gick jätte bra! Men återkommer somsagt imorgon!


RSS 2.0