Funderar...

Har huvan, ridbyxorna, västen samt en matchande tröja till. Funderar på att klicka hem detta så jag kan ha det på nån CR med Dante. Han blir säkert super gullig i det. Tror inte ni det?
-
Men Rebecca ifall du ser detta är det okej ifall han har rosa outfit på CR:n ifall du ska ha honom? Skriv gärna i komentar eller något.

Gott nytt år!

Gott nytt år önskar mig och Dantis! 2012 ska bli ett toppen år för oss båda. Och vem vet, när 2012 slutar kanske jag står som fodervärd på nån ponny? Det återstår att se!

Inköpet idag.

Åkte till hööks en sväng idag och kikade. Med mig hem fick jag ett par sockor och magic brusch i den rosa färgen. Ska bli spännande att testa, de flesta säger ju att de är bra.
Så min fråga till er är nu: Har ni testat dem? Och isånnafall vad dem bra och prisvärda?






VILL HA!


Dags att börja spara eller?



Blir dålig updatering ikväll!

Eftersom det är nyår! Passar på att säga det också, gott nytt år alla fina läsare! Ska snart bege mig av men först ska jag duscha. Blir bara ett till inlägg efter dethär så att ni cvet. Bloggar på som vanligt imorgon, inget konstigt med det. Trycker in en "dagens fråga" här nu också! :)
-
Kommer ni rida eran häst/ponny eller rida någon annan stans under nyår? Jag kommer inte det! :)

Film från dressyr tävlingen.

Red slarvigt, lutade mig fram när jag fattade galopp vilket gjorde att tygeln glappade, dock var Dante väldigt seg han också. Så vi kan förbättras ifrån båda hållen. Jag älskar dig Dantis, du är bäst ♥
-
Skriv gärna vad ni tycker btw, men håll elaka och onödiga komentarer borta..


BESÖKS REKORD IGÅR!


Dagens fråga!

Hur är eran häst att ta in ifrån hagen? Är den svår fångad, stark att leda eller kommer den direkt när du ropar och kan gå med långt grimskaft in?
-
Dante vill gärna gå först, är rätt stark och om jag skulle gå med långt grimskaft så skulle han nog gärna dra. Men somsagt han vill gärna gå först in ifrån hagen, men han har även dagar då han inte alls vill in.. Haha, busponnie ♥




Ridpasset idag!

Började värma upp i skritt. Han lunkade på, travade och vid varje bokstav i ridhuset så gjorde vi halt. Till en början ville han inte stanna, men han blev mer arbetsvillig efter en stund. När vi gjort det så travade vi lite på fyrkantspåret, galopperade lite och han var pigg. Började komma på ett 45-50 cm hinder. Gick super! Han tyckte det var jätte kul och varje gång jag styrde på hindret så fattade han galopp, hehe..

Sedan så började vi hoppa bana. Han blev typ jätte tittig när jag skulle hoppa. Så jag fick trava lite inne på banan först. Hoppade ett 60 cm hinder typ en gång, sedan hoppade jag små kryss och lite så. Avslutade med 70 cm rätuppstående. Han var grym.

Tror jag börjar bli...

.. Sjuk! Perfekt såhär pass innan nyår & julcup. Ont i magen, mår illa osv. Känns piss. Hoppas det inte är något allvarligt. I varje fall tänkte jag göra en liten frågetävling & se vem som får fläst rätt. Den som får det vinner en länk & en överaskning! Säger inte vad. Tävlingen avslutas nångong i Februari. Beror på hur många som är med.. Men här kommer frågorna!:
Kommentera svaren nertill! Lycka till!

Inget stall idag eller imorgon!

Nej, idag får bli en vilodag! Har ju vart i stallet tre dagar i rad nu, alla innan klockan tio & så sovde jag hos Frida idag så det får bli en vilodag idag. Imorgon är det nyår så ska inte till stallet stallet då heller. Lördag åker jag hem till pappa igen så då blir det inget stall på hela veckan. Tråkigt för er. Men ska bli ganska skönt att få vila lite också efter denna vecka som vart helt sjuk. Men kul! Vet inte vad jag ska blogga om ikväll så jag hör av mig lite senare så jag hinner fundera ;)
Men vi hörs! (Ingen bild)



This or that?


Gwen/Prince
Vojlock/Schabrak
Benskydd/Lindor
(beror på)
Foderhäst/Egen häst
Eskadron/Kingsland
Dressyrmupparna/SannaochFrank
Hoppning/Dressyr
Barbacka/Sadel
Rida ut/Rida på banan
Sommar/Vinter





Ridlägret hittills (långt inlägg)

Dag 1
Första lektionen var inte som förväntad.. Började iallafall med att komma dit, fick Dante. Gick ner och fixade honom direkt. Snäll som vanligt var han. Tränsade, sadlade och gick ut på banan. Vi började skritta med lång tygel och efter ett halvt varv drog han iväg. Fick då stopp på honom, skönt! Travade lite och han var pigg, gjorde halv halter och när jag skulle sakta av till skritt så drog han igen. Hängde kvar, men när han började sparka med bakbenen och dra ner huvudet så flög jag av. Hoppade upp och skrittade lite efter det.


 Efter ridpasset var jag helt slut. Tränsade och sadlade av sedan fick han springa lite i ridhuset.
Gick upp åt lunch och sedan var det dags för andra ridpasset. Det gick sjukt bra, hade dressyr och han lyssnade sjukt bra. I galoppen var han grym, skönare galopp finns inte.

Dag 2
Började med att gå ner i stallet, tog honom och släppte honom i ridhuset igen så han fick springa av sig lite. Sedan så borstade jag honom, tränsade och sadlade. Sedan så red vi. Hade dressyr igen och det gick sådär, han var lagom pigg. Men ville inte galoppera i höger varv = sur tjej.

Andra passet fick man rida barbacka ifall man ville. Vi gjorde typ en lydnads bana, med bommar, slalom och ett litet kryss på kanske 30-40 cm. Gick super duper bra. Han var pigg och det kändes bra helt enkelt. Han hoppar så roligt så det var riktigt kul. Ryktade av honom noga efter.

Dag 3
Började med en hopp lektion, aldrig fel det. Han verkade riktigt hopp sugen, vilket jag också var. Hoppade först ett litet kryss, kanske 40 cm. Gick super bra! Sedan så kom vi på en komenikation, hoppade det i galopp. Inget smitande utan Dantis gjorde sitt bästa, var SÅ nöjd över passet.

Efter skulle vi hoppa samma bana barbacka, eller jag och Milla red barbacka, haha! Vi hade riktigt kul, hoppade typ 60 cm. Över pigg när vi galopperade fyrkant spår med det gick bra det med. Vi hade kommit varandra så mycket närmare under lägret och jag vill inte tro att lägret är slut imorgon. Älskar lilla Dantis, du är bäst!
 
Två bilder sen barbacka passet igår. Tack till Nathalie som fotade ♥



Dagen i stallet!

Sitter hemma hos Frida just nu och det blir till att sova här! Kom hem från stallet vid typ 2. Innan dess hjälpte jag ridlägret med lite sånt som behövdes.. Men hjälpte mest Isabel med Dante och Sandra med lillkillen. Sandra ramlade av idag också... Killlen fattade galopp och hon tappade stigbygeln tror jag. Stackarn. Men i varje fall så sitter jag nere i Fridas källare just nu i hennes gryma spelrum. Så fint! Men har inte så mycket mer att säga! Killen var jättegosig och så. Så det var riktigt mysigt. Storkillen kom in ganska sent så jag hann inte riktigt hälsa på honom..

 
Han bara rykta igenom honom lite snabbt och pussa lite på honom innnan jag gick.
Men jag ska blogga minst två gånger till idag så att jag täcker upp lite för Isabel och Kajsa som inte bloggar idag.. En dagens fråg tror jag så ska jag hitta på något mer.. Vi hörs!
Blir till att rida denna brud på Måndag!



Dressyr KM med Dante 2011

Framridningen gick super. Till en början var han lite seg, men det gick snabbt över när jag började trava. Tränade mycket trav-halt-trav-skritt-galopp osv. Gick bra! Lite svår att hålla igång med det gick. Han var inte stressad eller stark, så det var skönt. Dock stel men, men..

På banan var han seg. Missade båda galopperna men annars gick det bra. Sofie hade ju Dante efter mig och till och med hon fick ingen väster galopp inne på banan. Väntade mig ju inte att bli placerad men kände ändå mig "lurad" på nått sätt eftersom det gick så bra inne på fram ridningen. Aja, bättre lycka nästa gång, eller?



Hade rätt korta stigläder, men hans trav är så mjuk att sitta ned i så det gick bra ändå!

Dålig update ikväll..

Från min och Isabels sida.. Sover hos milla idag så blir det ändå inlägg för kvällen. Var dåligt med uppdatering igår också och det ber vi om ursäkt för.. Jag kommer blogga imorgon och Isabel kommer tillbaka på fredag med en massa bilder, filmer, text m.m.. Lite dåligt samvete för det men jag lovar att det bättrar sig tills imorgon.. Jag hör av mig tills dess, puss!


TIDSINSTÄLLT

Just nu är jag på ridläger, har förhoppnings vis fått Dante och mött upp Madde i stallet som ska fota mig, Sandra & Milla när vi rider. Förlåt för usel update btw. Updatering med en massa bilder och text kommer när jag kommer hem. Tagga dressyr tävling imorgon också! Aja, hör av mig när jag kommer hem somsagt, hejs! :)

Love you my soulmate ♥


Vilken skulle ni valt?

Själv skulle jag vilja ha det röda schabraket. Tänk detta med en matchande luva och röda lindor, mums! Dock får den en liten diss eftersom att när sadeln ligger på så syns inte loggan. Och den vill man väl visa? Så denna får både en hiss och en diss ifrån min sida. Men skulle helt klart kunna tänka mig ett sådant schabrak i samlingen!

Vart inget stall!

.. Och blir förmodligen inget imorgon heller.. Vi fick en "överaskning" att vi skulle till Dalarna & fira mellandagen hos farfar.. Så så blev det idag. Kom hem vid fyra halv fem där & då ver det redan mörkt, ingen mening att cykla ner till stallet då. Imorgon kommer mormor från småland ner hit.. Har släkt över hela Sverige känns det som, huh. Därför blir det inget stall imorgon. Men ska bli kul ändå att få träffa mormor. Har inte träffat henne på.. Ja alldeles för lång tid i varje fall.

Men på Onsdag, då ni! Och den här gången lovar jag, haha. Jag ska hjälpa Issa med Dantis & sedan skulle jag sova med Frida va? Haha, vet inte riktigt. När du ser detta Frida, JAG RINGER DIG IMORGON! ;) Dig med Isabel för den delen.. hihi, nej men fattar inte att jag vart borta från killarna i två veckor nu.. Jag överlevde?! Haha, nej men jag hör av mig snart. Nu så ska jag spela lite TheSims först.



Köpa eller spara?

Köpa dom här nu för 240:- eller..

Spara till dom här för 679:- ? Vad tycker ni?! :)



Du betyder allt och lite till..

Jag litar på dig gubben, och jag vet att du kan om du bara vill. Vi ska klara dethär, tillsamans ♥


Julklapparna!

+ en massa morötter och äpplen såklart.


Dagens fråga!

Firade ni jul runt hästar? Själv gjorde jag det inte.. Det kom ingen släde med hästar i år. Lite tråkigt men julen dög och mycket mer ändå! Men nu vill jag veta ifall ni tillbringat nån timme med eran häst/ponny/sköt/medryttarhäst?



God jul!

Nu är den efterlängtade julen här. Blir inte bästa updaten ifrån våran sida idag. Men efter julafton börjar vi skriva som vanligt såklart. Frågestunden kommer i ett videoinlägg så småning om också. Men ville bara hälsa er en trevlig julafton så syns och hörs vi, pussar & kramar ♥ '

 

Lyx vs Budget


                      
5500 kronor, lite dyrt tycker jag..                         779, jag vad kan man säga?

Älskade lillen! ♥

Now you don’t wanna let go
And I don’t wanna let you know
That there might be something real between us two
Who knew


Now we don’t wanna fall but
We’re trippin’ in our hearts
And it’s reckless and clumsy
Cause I know you can’t love me here

You know I love you
You know I care
Just shout whenever, and I'll be there
You are my love, you are my heart
And we will never ever ever be apart


My prize possession, one and only
Adore you boy I want you.
The one I can't live without
That’s you, that’s you.

theres a dream
that i've been chasing
want so badly for it to be reality
and when I toutgh youre hand
then i understand
that its meant to be
you and me


I'm overboard and I need youre love
pull me up, I can't swim on my own
it's to mutch
Feels like i'mdrowning without youre love
So throw yourself out to me, my lifesaver


Vart skulle jag vara utan dig, älskade lillen? ♥



Ser bara ut som..

.. Jag har bloggat dåligt eftersom Isabel har bloggat så mycket.. Eller bloggade så mycket igår.. Iallafall så blir det nog bara tre inlägg, ni vet varför. IMORGON är det jul. Kan bli dålig uppdatering då. Kunde inte somna igår. Låg & tänkte på Bobbe. Vet inte hur gånga gånger jag vaknade av mardrömmar. Eller hur det stavas ? Hihi, men Idag har jag inte gjort mycket. Julstädat & lite sånt. Kom ihåg våran frågestund oxå! Vi har fått jättenågra frågor ju. Ni an ta & skriva era frågor i det här inlägget. :)



Hiss på eskadron!


Sjukt snyggt! Kostar 599 kronor på Cheval Ridsport.



Kanske inget speciellt men ändå, sjukt snygga. Skulle lätt köpt dem gråa :)


Super snyggt, tycker ni inte? Om man bara hade alla pengar i världen..


Kanske inte de snyggaste och absolut inte det billigaste, men med ett lite billigare pris skulle jag lätt kunna införskaffa mig ett par. 655 kronor alltså..


Dagens fråga!


Hur är eran favorit häst/ponny i hanteringen?

Dante är rätt stark att vända, sticker gärna. Och om han inte litar på en person så tar han inte upp hovarna och är allmänt vrong helt enkelt.. Men om man känner han så är han världens goaste. Glad hela tiden, tar upp hovarna med nöje, är nyfiken och så :)

Jullovet planerat!

Ska gå på dags ridläger och förhoppnings vis ha Dantis. Då blir det till att vara i stallet klockan nio på mårnarna och ta in honom osv. Sedan är det dressyr tävling också. Grymt taggad, är dock nervös eftersom han sticker när han har pessoa bett  och nu ska jag rida honom på tredelat på tävling detsutom.. Aja, får lita på honom helt enkelt.

Föresten så måste jag sända ut en tanke till alla er som älskade Bobby. Jag själv hann aldrig lära känna honom så bra. Jag ryktade han två gånger och han var jätte mysig och snäll, värsta dryga ponnyn men ack så snäll. Han spred glädje i stallet och nu är han borta.. Fäller en tår för denna underbara ponny och jag hoppas på att få träffa honom i framtiden. ♥


Allt från början..

Jag hade Dante som favorithäst i början men det skapade så mycket bråk mellan mig & Isabel så det var inte värt det. Så jag letade vidare efter "den rätta"
Då träffade jag Bobby.. Finaste jag träffat! när han vart till salu klarade jag inte av att vara med honom, lära känna honom mer när han snart skulle försvinna.. Var det svåraste jag gjort i hela mitt liv..
Så letade vidare.. Hittade ingen sån som Bobby & kommer aldrig kunna hitta en så fin ponny igen..
Men sen träffade jag lillkillen.. Han hjälpte mig att koppla bort dom negativa tankarna. Efter ett tag fann jag storkillen oxå. Han var en fantastisk ponny.. Fastnade på en gång!


Ska jag vara ärlig tycker jag ridskolan förstört lillkillen totalt. Han är inte samma ponny som jag träffade första gången.. Han är trött, utstrålar negativ energi & är störd! :) haha, nej! Men kommer aldrig sluta tro att nånstans där inne finns den där glada lilla filuren kvar!

Zello är en superfin, söt ponny men han kommer aldrig kunna ta Bobbys plats.. Säger inte det ofta men Bobby kommer alltid komma först! Älskar honom något så enormt. Kan inte få den känslan med en annan häst än när jag är med Bobby. Han är något speciellt.
Speciellt fin, underbar, söt, snäll, busig, glad & fantastisk. En häst med ett så stort hjärta kommer jag aldrig hitta igen! Hoppas inerligt att han kommer få det bra för.. Mår han bra mår jag bra. Älskar dig, Bobby & kommer aldrig glömma dig! ♥


Kommer jag klara mig utan dig, finaste? Du betyder allt.. Förstår inte hur jag bara kunde svika dig för du är värd så mycket mer! Vi FÖRALLTID :'(



Så ska det se ut!

Översikt för brudarnaistallet




Svar på kommentar..


Pelin :
Hon som provred han i söndags ska hon köpa han?

Svar : Ja. Han kommer få det bra! :)



Stallet med Milla idag!

Varken Kajsa eller Madde har så bra updatering just nu.. :( Så jag ska försöka underhålla er iallafall i dethär inlägget. Idag var jag i stallet med Milla. Vi började med att komma dit, borstade lite på ponnysar som behövde borstas lite. Milla ryktade Bobby eftersom han åker imorgon.

Efter så stack jag och Milla upp och åt lite. När jag och Milla sedan gick ned i stallet stod Gwen lös. Knäppte fast henne och sedan satte jag och Milla igång med att mocka. Gwen smet igen, och igen och igen. Och tillslut så vände vi på henne så hon inte kunde smita mer. Finns ingen sötare ponny (förutom Dante såklart)

Efter så fotade jag på Millas ridlektion och sedan så sa jag hejdå till Bobbe för sista gången och åkte hem. Kommar faktiskt att sakna honom.. Men nu måste jag sluta skriva, för nu ska jag ladda in bilderna i dator, sedan ska jag och Milla cykla till tågstationen och hämta upp Kajsa och sedan ska vi kolla på film, puss!


Zello plutten sover..

En ivrig och dryg Gwen, haha!

Lite mumma till Dante innan jag åkte såklart. Hästgodis och hö, samt havre :)

This or that?

Malin Baryard?                                                          Jan Brink


Dagens ridpass - Prince

Gick sådär, han var duktig dock var inte jag duktig. Hade verkligen inte suget efter att rida, mår inte så bra för tillfället pga många saker. Har faktiskt inte ens lust att vara med på dressyr tävlingen heller, men...Började med att skritta fram i kanske fem minuter. Sedan tog vi tyglarna och travade lite. Vi fick trava lite valfritt och jag försökte arbeta honom rätt mycket. Dock tyckte han det var super jobbigt, så efter ett tag red jag bara lätt och lät honom trava på.

Sedan i galoppen så gick det bra, han var pigg dock svårt för vänster galoppen. Men det har han alltid. Samlade dem efteråt och sedan så saktade vi av till skritt. Gjorde galopp fattningar ifrån skritt och lite så. Och en gång när jag skulle arbeta honom lite i galoppen, bara hålla in honom lite så började han sparka haha.. Aja, rätt lyckat förutom att jag var sämst.
Föresten! Dante stack iväg idag också, så en tjej sprang ner i stallet gråtandes.. Nerositeten växer och växer vill jag lova.. Bus ponnie ♥

Svar på kommentar..

Märta :
Men hallå, Frida och jag skulle ju sova både före OCH efter dressyren?! :'o
Frida :
Jaa så gör vi, så du kommer alltså fota oss ute och filma oss när vi kör programen? om du gör det så är du BÄÄÄÄST!!!! :D

Svar : Va? Hah, tror Frida har gett dubbla budskap här? :o Fattar ingenting? Frida Håkansson, ska du sova med mig eller Märta efter dressyrtävlingen?:)

Oitressant för er andra bloggläsare, ber om ursäkt att det kom upp här!



Jag älskar er! ♥


Failbilder.


Tjockis Akter som så gärna vill ha lika hår som Jedward! :(

En taggad Frida till julpyntning or wh00t?

Det ingen visste var att Milla, Kajsa och jag tänkte skapa en blogg som heter fjortisarnaistallet?

Som vanlig på våra failbilder så får Zello vara med, med hans fula miner...

Zello och Gulliver är bröderna med de fula minerna, helt klart!

Zello tjurar och Madde visar Zello vem som bestämer med ett leénde på läpparna och sin hand!


FRÅGESTUND!


Hiss och diss!

Bara ett ord för denna mössa, SJUKT SNYGG! Och denhär är bland dem som ligger högst upp på önskelistan. Så ännu en gång så får en KL grej bli en hiss. Dem finns att köpa för 549 kronor på hippson, men det finns andra ställen dem kostar runt 300 kronor.
Tråkig och ful skulle jag vilja säga. Dock är den ju mycket billigare och om man skulle göra en sån där liten boll själv och sätta på så är det ju mycket billigare än en KL mössa t.ex. Så denna kostar alltså 49 kronor på www.biltillbehor.com

I miss you..

Fyfan, tänk att det snart var ett halv år sen jag sa hejdå till dig för sista gången. Det känns obeskrivligt, allt vi inte hann göra.. Jag kom ihåg när jag red ut på dig, helt ensam. Barbacka, du och jag. Jag lät dig bestäma vägen och allt var underbart. Jag kom ihåg när jag provred dig, jag var livrädd. Jag kom ihåg alla gånger jag grät för att jag var rädd för dig. Och efter bara nån månad så var vi bästa vänner. Du kom galopperandes mot mig i hagen, gnäggade åt mig när jag kom. Från att inte kunna ha lett dig utan att nästan blivit sparkad, du stegrade och du bockade, till att kunna gå ut på skogs promenader med dig. Du var så underbart vacker, finaste Isi ♥


Och fast den snart var ett halv år sen vi sågs så är det fortfarande lika jobbigt att prata om dig. Klumpen i halsen finns där hela tiden, när jag tänker på att jag faktiskt varit rädd för dig. Du ville inget något illa, du förstod inte.. Jag vet inte vart du står, eller hur du har det, men en sak vet jag och det är att jag aldrig mer kommer att få se dig. Du kommer föralltid ha en plats i mitt hjärta Isidor, jag saknar dig sjukt och jag är så glad att jag fått lärt känna dig. Och att du faktiskt litade på mig så mycket som du gjorde. Jag älskar dig gubben!

Detta var den första bilden tillsamans.. Jag älskar dig!


Veckans outfit!

Nu hade vi tänkt att köra igång med veckans outfit! Ni kan börja skicka in redan nu till [email protected], tävlingen avgörs nästa söndag. Vinnaren får en länk i vår meny samt ett inlägg om den och varför vi valde ut just den outfiten. Så kör i gång och visa vad ni går för nu!


Fulländad outfit till dressyren!

Det är så mycket snack kring outfit b.la ang dressyr tävlingen som kommer att hållas på sorf den 28:nde december. Först var det tänkt att att jag skulle ha en marin blå och vit outfit men, nej! Vit är inte fint på skimmlar och det var Johanna som fick mig att tänka till lite på den fronten. Tack!
Sen till dethär kommer jag att ha vita ridbyxor, short chaps och jodpurs (smörjda och fina såklart!) ev. vita ridhanskar och en ren, knoppad och fin Dantis. Känns hur grymt som helst. Verkligen super skönt att ha outfiten avklarad, dressyr programet sitter i huvudet som en smäck, nu är det bara att se till att jag och Dantis sköter oss och att allt går som tänkt. Dock sattsar inte jag på att bli placerad utan att ha kul med Dante. För det är somsagt min första tävling med honom och min första dressyr tävling. Grymt!

Mys söndag i stallet!

Hej på er! Ber om förlåtelse till den dåliga updateringen ifrån min sida, sorry, sorry! Iallafall så har jag varit i stallet idag, ryktade inte Dantis eftersom han mestandels stod och åt idag. Så han fick vila helt enkelt. Han stack föresten iväg med en tjej idag.. Börjar bli mer och mer närvös inför dressyr tävlingen eftersom han gärna sticker och nu har han ändå pessoa bett och tyglarna brukar vara på ringen längst ner, eller näst längst ner. Och på tävlingen ska jag rida på tredelat! Aja, får lita på ponny skrutten helt enkelt.

Iallafall så kom jag först dit, vi tittade på en tjej som provred Bobby. Sedan så gick jag ner och hjälpte en tjej med Gwen, sedan så fixade jag Bobby, tränsade och sadlade och sedan så hjälpte jag och Milla Pernilla inne på banan. Satt mest och pratade och filmade men.. Efter det så satt jag mig inne hos Dante en stund. Han hade sitt huvud i mitt knä, så söt! ♥ Sedan så kollade jag på voltige uppvisning och fikade därefter i caféterian med min familj, mys! Sedan så åkte jag hem och duschade och käkade pizza, heh.. Långt inlägg hoppas att ni orkade läsa och att jag lyckades underhålla er! Puss & hej :)
q: Visst blev han söt i den nya grimman? Urgullig tycker jag att han blev, fluffig och söt!


Svar på kommentarer!


Joanna :
HAHAHAHAHAAHHAH VEM HAR KLIPPT SPOTS LUGG? HAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHA POTTAAAAAAA fyfan va fuult hahahha
Svar : Hahhaha håller med dig totalt! Eh, vet inte riktigt vem som har gjort det. Skulle tippa på Us men är verkligen inte säker. Men håller med dig totalt, riktigt fult. Han ser lite ut som klassens nörd?! :)


Anonym :
Om inte kajsa bloggar varför har ni kvar henne på bloggen?
Svar : Vet inte riktigt vad jag ska svara på den frågan. Men inte bara sparka ut henne ur en blogg som hon bestämer lika mycket i. Det har hänt saker & ting runt henne hela tiden nu för tiden. Hennes internet gick söner, hon flyttade osv. Vart inte inte riktigt svar men vi kan helt enkelt inte bara "slänga ut" henne.


Kajsa :
Kan inte ni ha en tävling på bloggen? T.ex dagens blogg m.m
Svar :
Går nog att ordna till! Ja, Dagens Blogg skulle nog funka. Eller Veckans outfit. Man kan skicka en bild på en outfit man haft på sin uner ett ridpass. Vi är öppna för förslag! :)

Planering (Kajsa)

Sorry fötr dålig updatering men två dar sov jag med en kompis, en dag kom jag hem typ klockan halv två och sen en dag var jag barnvakt så det var därför..


Dagens fråga!


Hur många gånger rider ni per vecka?! Är man ridskoleryttare rider man väl högts upp till två gånger per vecka men privatryttare rider bra mycket mer. Alla rider inte varje dag. Därför vill jag veta hur många gånger ni rider per vecka!


Godmorgon!

Har precis vaknat & hunnit få i mig lite frukost. Vart inte till att hjälpa Milla idag.. Stackarn får tävla helt ensam. Men i varjefall så vet jag inte som vanligt vad jag ska blogga om. Så det får bli blogg jag läser.

Det är http://ponyytjejerna.blogg.se dag idag!

En bra & intressant blogg som även där drivs av tre tjejer. Sandra, Milla & Sara. Två av dom rider på ridskola, en kanske ska börja. Videos, stallinlägg & en massa mer! Den uppdateras minst en gång om dag. Kan ibland hända undantag men det har väl alla bloggar.  Kolla in på den HÄR! Ni lär inte bli besvikna!

Sara & hennes söta Mac Spot


Milla & Bull

Sandra & lillkillen. Hon är precis som jag skötare på Zello men jag är hel, hon är halv :)


Svar på tal!


Asså varför köper du te.x grimma och pannband till Dante...
Asså han är en ridskolehäst?
Ta gärna upp frågan på bloggen....

sv. Frågan är då varför jag köper grimma och pannband till Dante. Såhär är det.. Grimman köpte jag bara för att den var söt. Den var inte dyr 70 kronor liksom, skulle aldrig köpt t.ex en läder grimma för ca 400 kronor eller så. Men denna var så billig. Sedan pannbandet kommer jag inte ha allmän. Denna kommer jag endast ha när jag tävlar honom eller nån annan häst. Hoppas du fick svar på din fråga och att du förstod mig, kram! :)

Inköpt - till dressyren.


Köpte en HV polo tröja, en grimma till Dantis, ett pannband och ett grimskaft, sedan köpte jag sillikon snoddar också. Men det är inge märkvärdigt så jag tog inte med det. Puss & kram! ♥

Hööks shopping!

Åkte förbi hööks en snabbis med pappa. Köpte grymt bra saker, är super nöjd. Sedan när jag kom hem och loggade in på facebook och såg att min vän Milla skulle hoppa 70 cm med Dante imorgon! Gud så kul :)
 Hoppas att det går bra för dem. Men det gör det säkert. Iallafall så har jag shoppat lite inför dressyren som sagt.

Jag och Milla har ju planerat en massa, och typ alla jag känner ska vara med. På sina favorit ponnysar. Milla - Bull, Frida - Gwen, Märta - Prince, och jag - Dante. Blir bäst! Återkommer snart med bilder från shoppingen idag!



Älska! ♥

Still bilden ser hemsk ut, men att en häst kan lita på sin ryttare så mycket som dessa hästar gör. Helt otroligt!

Detta kommer hända fram över..

Dressyr tävling med Dante.
• Rida russ med Milla i sommar.
• Fortsätta kämpa med min hopp rädsla.
• Blogga en MASSA!
KANSKE gå på grällsta en vecka i sommar.
• Vara i stallet en massa.
• Gå i skolan..



Tosdag den 15 dec.

Hej på er! Nu var det ett tag sen man skrev ett sånt här inlägg. Idag var jag i stallet iallafall. Började med att komma dit, Dante låg ner så jag ryktade Akter. Han är för söt den där shettisen, haha! ♥ Iallafall så borstade jag honom, gick bra han är så mysig så. När jag ryktat klart honom så hade Dante ställt sig upp. Så jag mös med honom och borstade bort lite spån. Kratsade inte hovar eller så eftersom han skulle gå. Men hann iallafall säga hej och han är så söt för när jag kommer till honom  så tar han fram mulen och bara söker kontakt och pussar, söten!

Smörjde hans sadel, bytte schanrak och smörde träns också. Gick fin fint! Resten av dagen gick snabbt och jag och Milla disskuterade mycket about dressyr tävlingen.. Längtar jätte mycket, jag och Milla är bäst på att planera. Avrundar detta inlägg med ett hejdå!
Tack för att du fotade Milla ♥


Bloggpaus slut..

Fick jättedåligt samvete för att lämna allt till Isabel. Så kommer tillbaka nu då. Passar på att lägga in en liten dagens fråga på en gång. Är hos Frida just nu, så mer bloggning får det bli när jag kommer hem.
Vad tycker in är den finaste färgen på hästar. Själv tycker jag faktiskt att skimmel är otroligt fint men skulle nog ändå vilja säga att musblack ligger på top.. Hah, men mer bloggning när jag kommer hem, som sagt! :)



Önskelista 2011 (updaterad)


Dagens fråga!

Brukar du/ni sitta inne hos eran häst/ponny och bara mysa. Det brukar jag. Dante blir så social och nyfiken då ♥




Dagens ridpass - Prince

Han var rätt pigg idag faktiskt. Började med att skritta fram på lång tygel i några varv. Gled bara runt liksom. Sedan så tog vi tyglarna och började trava, travade lite i båda varven och på volterna. Sedan så började vi trava slalom över bommar. Och han ville verkligen inte gå över sista bommen. Höll på att glida av när han kom mot bommen, drog ner huvudet och hoppade åt sidan. Haha, bus ponny! ♥
Galopperade på volterna sen. Det gick bra, älskar hans galopp. Iallafall så travade/skrittade vi av dem sen. Det gick bra. Svampade av, kratsade hovar och mös med honom efteråt.





Rolig dag i stallet :)

Jopp, kom precis ur duschen.. vart en lyckad & rolig dag idag. Blir dock inget mer stall denna vecka. Vet att jag igentligen ska ta hand om Zello men kan inte. Mår inte så bra just nu & känner att jag måste få bort all press från mina axlar. Så det får bli bloggpaus från mig så kommer jag tillbaka när jag känner mig lite stabilare här hemma.. Iallafall så får ni lite bilder..

TIPS - Hästtårta


Du behöver:
• 3 äpplen
• 3 runda stora knäckebröd
• 6-7 morötter (gärna i olika färger)
• 2 dl müslifoder för hästar
• 1 dl Lusern Hackad strå
• 1 dl havre

Såhär gör du: Kärna ut äpplerna utan att dela dem, skär dem sedan i tunna skivor med kniv. Tvätta morötterna och dela dem i längden. Lägg första lager med äppelskivor på ett av de stora runda knäckebröden. Lägg på den andra knäckebröds skivan. Lägg på morötterna så att de bildar en blomma. Lägg ut så många som får plats. Lägg en äppelskiva i mitten. Lägg på nästa lager knäckebröd. Placera ut äppelskivor i mitten. Strö morots skivor runt om. Strö müslin runt brödet utanför morötterna. Lägg Lusern Hackad Strå i mitten som dekoration. Använd till sist lite havre som strössel ovanpå tårtan.


This or that?

Viket häst godis tror ni att Gulliver skulle tycka smaka bäst?
Mint eller..                                                             Äpple?

Bilder och kort text om lucian igår!

Bobby var jätte snäll igår! Dock vart han en liten tjockis när jag skulle tränsa. På framridningen var han ganska stel, men det blev bättre när jag skrittat igång honom en stund. Han var duktig när vi stod stilla och sjöng, men precis som på genrepet så ville han gå ganska snabbt, men jag tror han tyckte det var ganska kul ändå :)
Efter så borstade jag, kratsade hans hovar och pussade på honom. Han är så charmig, Bobban.




Alla foton är tagna utav Nathalie Andersson, www.superponyriders.blogg.se


Planering..


Måndag: Vilodag
Tisdag: Sorf
Onsdag: Sorf
Torsdag: Vilodag
Fredag: Vilodag/Sorf
Lördag: Vilodag
Söndag: Sorf

Ha en trevlig vecka!


Dagens fråga!

Villken outfit faller er i smaken, själv gillar jag outfit 1!


Så hääär nervös!

Känns skitkonstigt att vara nervös för nånting sånthär men ändå. Vill men vill ändå inte.. Kommer vara så pinsamt att studsa runt där som pepperkaka. Åh, ville byta igår men fick inte. Förlåt för den dåliga uppdateringen sen igår förresten! Iallafall så var det riktigt kul! Är så sjukt avensjukt på dom som får rida runt på deras ponnyer och jag som får stå på kanten & titta på, huh.

Men är självklart glad för deras skull. Har ingen att åka dit med men mamma skjutsar mig så att.. Frida kanske vill hänga på! Men iallafall så ser jag jättmycket fram emot hela showen! För er som inte vet så är det mer än bara luciatåg! Börjar med luciatåget, shettis show, voltige och spexnummer. Efter det är det paus. När pausen är över fortsätter allt med dressyr, höjdhoppning & US kadrilj. Så ser fram emot detta sjukt! Hoppas på att få vara med alla sköna , gröna tjejer där nere också samt få rykta lilla bocken Bruse och stora bocken Bruse! Hejdå! :)


Snygga pannband!


Genrep, ryktning, m.m..

Åkte till stallet direkt efter skolan med Milla, Sara och min syster. Först när vi kom till stallet så bytte vi om, sedan så gick vi till stallet. Dante låg ner så jag lät honom ligga och vila och äta innan jag vände på honom. Efter att han rest sig, käkat klart osv så vände jag på honom. Han var jätte taggad, stark och allmänt jobbig helt enkelt. Men alla har sina dagar, ellerhur?

Ryktade honom super noga och sedan så gick jag upp käkade och allt detdär. Gick ner, mockade och sedan så gick jag upp igen. Så var det genrep.. Jag ska rida BOBBY imorgon!! Blev jätte chokad först, men men..

Han var typ pigg när vi skrittade, fast han blev lite uttråkad när vi stod still hela tiden. Men jag tycker han skötte sig jätte bra ändå så jag är nöjd. Bobby är så gullig och snäll så jag känner att jag vill lita på honom och så. För han är verkligen en UR gullig ponny. Tog hem dressyr programet också, kan programet helt nu, skönt! Det var allt för mig, vi hörs snart!

Veckans planer!


Dagens fråga!

Kommer ni på luciashowen / är med?
Vi på brudarnaistallet är , alla tre , med. Kommer att komma blider från showen om vi hittar någon som vill fota!

Blogg jag läser! ♥

Dagens blogg får bli http://dressyrmupparna.se/
En sjukt bra blogg. Också en blogg som följs varje dag men som det faktiskt blivit ett långt uppehåll från. Men nu har jag kommit igång med läsandet på den med. Drivs av två tjejer. Iallfall så heter dom här två tjejerna Linn & Ingrid. Båda har egne hästar, Ingrids heter Claudia men kallas Klådan och Linns Cupido.
-
Linns mamma bloggar även ibland. Hon heter Gunilla & har också en egen häst som heter Serenade. En perfekt blogg för hästälskare men framförallt dressyr ryttare. Går självklart bra men "vanliga" ryttare också :)



Planering..

Mamma har köpt hem glitter och så, så imorgon blir det lucia träning för hela slanten. Vi kör genrep så det blir till att rida lite också, för min del. Kajsa och Madde är ju peppar kakor och tomtar, gulligt! ♥ Ska borsta lite på Dante också imorgon, vända honom och ha en riktig "Dante dag". Madde ryktar ju Zello, och Kajsa Gulliver också. Riktigt länge sen vi vände och ryktade våra ponnysar samtidigt.

Imorgon tänkte jag också att jag skulle hinna med att göra rent krubba + vatten kopp, smörja träns och göra rent benskydd. Mocka och sopa, samt borsta Nicolai. Vi på BIS tänkte även göra en liten videoblogg till er. Så bilder och filmer kommer imorgon. Hejdå!

Byta om.
Borsta Dante.
Videoblogga och visa stallet.
Fota.
Mocka & sopa.
Göra rent krubba och vatten kopp.
Borsta Nicolai.
Käka.
Köra genrep.
Rykta av.
Åka hem.
Duscha och tagga!


Visste du att..

Brudarnaistallet nästan alltid får hjälp till att ta in hästarna från hagen..? Tror vi blivit nekade två gånger.
Vi lätt skulle gå fram till nån som gör något fel , säga att den gör fel & visa hur man gör. Hellre det än att hästen får gå en lektion med felspänt träns eller något.
Att brudarnaistallet nästan aldrig är tillsammans i stallet längre. Är oftast två par. Kajsa & Rebecca, Isabel & Madde.
Madde brukar sjunga samtidigt som hon ryktar?
Isabel alltid stryker Dante vid bogen när hon pratar med någon i hans spillta?
Kajsa nästan alltid knäpper med fingrarna när hon har bråttom att säga något?

Vet inte vad jag ska blogga om..

Isabel bad mig täcka upp hennes bloggning framöver, men jag har ingen aning om vad jag ska blogga om! Jag vill ha en ny kategori till bloggen! Men vet inte vad.. Är så trött på hiss och diss , Lyx vs. Budget osv. Vill ha nånting nytt och fräscht! Funderar och grubblar lite på en sak , men ska snacka med dom andra från BIS först. Kommer upp imorgon isånnafall. Men ni får gärna lämna lite svar! :)

Marin blå/brun outfit


Dagens fråga!

Vad tycker ni om ridskolor? Inte bara "jag hatar dem" utan verkligen förklara.

Dålig updatering

Ifrån min sida kommer det att vara dålig updatering nu ett tag fram över. Mina föreldrar ska skiljas, villket betyder att vi måste sälja huset och jag kommer därefter att bo i en lägenhet. Tråkigt men sant, så ni behöver inte fråga eller något i skolan för jag vill inte prata om det.

Äkta stannar andra går, för vem har sagt att jag kommer updatera dåligt hela tiden? Det beror på hur jag mår osv, just nu mår jag ju sisådär kan man väl säga. Kommer iallafall att updatera så gott jag kan. Puss och kram finaste!

Hemma från skolan, inget stall..

Längtar så mycket efter killarna! Åh , har inte träffat dom på fem dagar nu! Usch , känns skit. Känner mig så dum mot pappa när jag säger så men alltså det är sant. Jag vill dit nu , imorgon och resten av hela veckan. Vill bara dit och krama om mina älskade djurvänner. Haha! Men så kommer det inte bli förns på fredag. Är ändå ganska kul att ha nånting att se fram emot VARJE VECKA jag är hos pappa. Bytheway så ber jag om ursäkt för ingen bloggning igår.. Glömde trycka på "spara och publicera" och orkade inte göra ett nytt sen , hah. Men allt blir som vanligt nu.

Föressten så är det generalrepition på fredag.. Fråga mig inte varför jag bara inte skrev genrep? Iallfall så kommer jag självklart! Måste öva lite mer på vissa låtar eftersom dom inte sitter helt hundra. Är väl typ rodolf med röda mulen & en till jag inte vet vad den heter.. Men det ska iallfall bli riktigt kul på luciashowen också. Kom & kolla?  Den är på lördag men vet tyvärr klockan tre. Aja , vi hörs!

Stallet idag.

Först när jag kom till stallet så var ponnysarna lösa i ridhuset. Så jag, Milla, Sara och nåra gick ner och fångade dem. Och Dante kom med huvudet nere till mig, blev så rörd, ååh älskar dendär ponnyn! ♥ Iallafall så tog jag in honom och lät han äta. Så gick jag upp käkade lite och gick ner. Dante skulle gå lektion så jag ryktade finaste Nicolai. En storhäst för er som inte visste. Han är SÅ snäll, älskar honom! Mös lite med Dante sen också innan jag skulle rida. En rätt rörig och kort dag i stallet. Men det är skönt det också. På torsdag ryktar jag nog Dantisen också. Hejdå!

Dagens ridpass - Zello

Idag red jag Zello. Skulle ju ridit Mirte men det blev väl nått knas, eller nått så det fick bli Zello. Började med att skritta fram. Han var seg och lite så. Men när vi tog tyglarna och skulle jobba dem i skritten blev han jätte fin och krökte till och med på nacken i hörnen. Så när vi travade så var han också jätte fin och så. Sedan skulle vi ta första galoppen på volten. Gud så pigg han var. Han galopperade och galopperade, han bröt aldrig av utan jag "bromsade" honom vid vissa tillfällen då han blev FÖR pigg.

Skrittade ett tag på halv lång tygel, gjorde volt tillbaka och bytte varv. Så skulle vi ta höger galoppen. I början var han pigg, sedan när vi kom till spegeln så bockade han tre gånger, haha bus ponny! Men jag bara skrattade. Iallafall så fortsatte jag galoppera, det gick bra. Efter galoppen så arbetade vi dem i traven och satt ner och skulle göra en övning då man först flyttade dem undan för vänster skänkel och sedan höger skänkel. Han skötte sig utmärkt!
Sedan när vi skulle ta sista galoppen innan avskrittning så började han skygga. Han hoppade minst två meter och sidan och drog ner huvudet. Dock är jag ju van vid hans små "trix" som han kan få för sig, så det gick bra. Men ungar och mindre erfarna flyger ju ofta av när han gör sånt. Efter att han fjantat sig så galopperade vi iallafall, han drog typ iväg när vi kom till fönsterna också. Det var dock läskigare, men det gick bra det med. Skrittade av och berömde super, för trots att han var lite fjantig så var han super duktig!

This or that?


Vilken grimma skulle Gullis passa bäst i?

Jag tycker nog den röda eftersom han ska få den i julklapp men vilken tycker ni?

Visste du att..

- Vi ALLTID pratar med jätte konstig röst när vi pratar med våra ponnysar.
- Att vi alltid berömer varandra när vi gör framgångar, det är väldigt viktigt.
- Vi alla är riktiga tävlings människor och älskar att göra varandra avensjuka?
- Enligt oss är det viktigt att ha en snygg outfit, och så fort det rider in en privat ryttare så börjar vi disskutera.
- Jämt när vi får nån bra/söt bild så är det första vi säger: Åh, denhär bilden passar i ett sånthär inlägg, blablabla..
- Alltid när vi ser att någon behöver hjälp t.ex så är någon utav oss blixt snabbt där och hjälper till.
- När någon har ramlat av eller något så frågar vi alltid hur dem mår, och om det vill ha hjälp med något.
- Vi älskar uppmärksamhet.
- Vi är tre av dem som nästan alla vet vem det är, och frågar efter hjälp om någon behöver hjälp, det är skönt.
- I stallet är vi alla väldigt känsliga, och fästa vid våra ponnys.
- Ingen av oss gillar kritik, tråkigt nog..

Stallet imorgon!

Ska ju rida Mirte imorgon. Blir lite dressyr, hoppas vi tränar mycket på arbets trav eftersom att jag verkligen måste kunna sitta ner i traven. Mirte har ju varit lite konstig och stegrat osv på lektioner ett tag nu. Så vi får se hur det går, jag är inte ett dugg rädd. Om jag ramlar av så ramlar jag av liksom, älskar ju att ramla av.. Heh.. Detta ska vi göra imorgon i stallet iallafall.

Hälsa på Dante, samt kanske borsta lite på honom.
• Mocka och fixa i stallet.
• Gå på lucia träning.
• Hämta väst + hjälm.
• Gå och hämta Mirte.
• Rida
• Rykta av.
• Säga hejdå till bästa, och åka hem.




Blogg jag läser!

Denna dag får det nog bli ponniigalna.blogg.se!
Ponniigalna är en intressant men ändå sprallig blogg. Den drivs precis som stallkompiaar av två tjejer. Frida & Märta! Det är två snälla , spontana och allmänt roliga tjejer. Deras blogg är rolig för alla sortes hästälskare skulle jag vilja säga. Ett bra blogg-glöd och bloggen uppdateras oftast mer än två gånger per dag.
-
Jag själv följer denna blogg. Tyvärr inte varje dag eftersom vissa andra blogga kommer före , men när jag inte har något att göra , vilket händer väldigt ofta , brukar jag titta in. Är väl kanske inne på den fem gånger per vecka! :)
Men följ deras utveckling här!
Märta & Prince.


Frida & Gwen.



Önskelista 2011


Jag älskar dig ♥

Jag skulle kunna betala alla pengar i världen för att få dig, jag älskar dig..


Om drömmar ändå kunde bli verklighet..

Vaknade nyss upp & drömde världens bästa dröm! Jag drömde att jag var 16 år , gick inte i skolan. Jag hade flyttat ut mot ransta och bodde på en fin stor gård där jag bodde med Isabel. Konstigt nog hade vi inga sambos eller nåt sånt. Vi hade ett varsitt hus & båda hade över och undervåning. På gården stod ett stort , fint stall med 38 stycket hästar! Alla dom hästarna hade Issa & jag fått i julklapp. Vet inte hur vi lyckades få ihop 38 hästar när vi bara levt 16 jular?  Iallfall så red vi alla dom hästarna , en varsinn per dag. Vi fick själv välja. Alla hästar trivdes , mådde inte dåligt av att få vänta på att bli riden tills vi hade lust för dom.

Och så gick jag i super ettan! För er som inte vet är det nivån under landslaget i fooball. Där känade jag 15 000 kr per träning. Jag vet inte hur , men Isabel och jag drog in 130 000 kr per vecka på våra hästar.  Vi var jätte framgångsrika och Isabel känd inom ridning och jag inom fotboll & ridning. Vi hade råd med allt vi ville ha & kunde bara ta det vi ville ha. Vi var alltså bara 16 år , hade flyttat hemifrån , hade 38 hästar & var världkända.. Om drömmar ändå kunde bli verklighet!



Dagens fråga!


Söndag 4 dec.

Imorgon är det ju måndag, villket betyder att imorgon drar ännu en jobbig skol vecka igång. Idag så började jag med att stå och prata med Milla medans hon fixade Bobby till Pernilla. Sedan så satt jag och Milla inne på banan ifall nått barn skulle behövt hjälp. Grät föresten eftersom tjejen som hade Dante röck honom i munnen.. Smörjde Dantes sadel samt bytte schabrak gjorde jag också.

Sedan så fick jag ungefär 40 minuters ensam tid i stallet. Och då tog jag min tid till att sopa hela stall gången och gosa med alla ponnysarna i det juliga stallet. Sa sedan hejdå till Dante och så gick jag till Nicolai och mös och gav han lite knäckebröd. Sa hejdå till honom också, och sedan åkte jag hem.

Blogg jag läser!

Jag har kommit på en till kategori till bloggen som kan göra mina veckor hemma hos pappa lite roligare. "Blogg jag läser!"  Det kommer att bli så att dom veckorna jag är hos pappa kommer jag ungefär varannan dag skriva om vilken blogg jag läser. Så idag får det bli stallkompisaarnas.
stallkompisaar.blogg.se
-
En jättebra och rolig blogg att läsa. Jag själv följer den varje dag. Efter att jag har bloggat klart är det denna blogg som står på tur att läsas. Bloggen drivs av två tjejer vid namn Amanda och Johanna som båda har egen häst. Amanda med Klasika och Johanna med Zlatan. En intressant blogg för hästälskare. Roliga tävlingar, fina bilder och en massa annat skoj! Kolla in själv, jag lovar att du inte blir besviken! Det vart inte jag iallfall ! :)

Jul pynt i stallet!


Lördagen i stallet ♥

Var i stallet med Kajsa och Milla idag. När vi kom dit så jul pyntade vi, sedan så ryktade jag och Milla våra ponnysar. Efter vi borstat och kratsat hovarna så tog jag och Milla varsinn hink och blandade till schampoo, utav tvål och vatten. Så tvättade vi Bull & Dantes svansar. Jag tvättade Dantes, och Milla Bulls :)

Sedan så flätade jag hela Dantes svans, eller fick lite hjälp utav Sara.. Så gosade jag en massa med Dante idag också, bytte hans grimma b.la. Iallafall så mockade vi innan vi gick hem, samt flummade lite med Märta & Frida, hehe! Ett rätt rörigt inlägg med det får duga!

Hemma från underbar dag i stallet!

hej! Jah har nyss kommit hem från stallet med Issa och Milla. I dag var det julpyntning på sorf. När jag kom dit mötte jag issa och kollade lite på vad hon gjorde. Sen ropade Sara på mig och frågade om jag ville hjälpa mig med att pynta åt Millie och det ville jag ju såklart.

Sara satt upp lite glitter och en julkula så satt jag upp. Men vi tyckte att det var tomt så vi gjorde anndra sidan. Julia, Sara's kompis satt upp gran ris på hela sidan sen satt jag och sara upp en varsin julkula. Sedan var vi klara och Sara och Julia åkte hem och jag var med issa, Milla och Sandra. Sedan mot slutet gick jag in till Gulliver och tog några kort. Jag han dock inte rykta han för han var redan ryktad.


Vart inget stall eller pynt idag :(

Nepp , riktigt tråkigt faktiskt! Ville verkligen åka till stallet och få göra det lite fint. Hah , men kvällen igår var underbar! Tanken var ju att vi skulle sova så skulle vi åka tillsammans till stallet idag men så vart det ju inte. Istället åkte dom andra och hade kul & jag fick åka hem till Pappa. Men har saknat honom så det är inte farligt. Men inget stall denna vecka nu då. Sticker tillbaks dit på fredag till söndag. Sedan är det som vanligt igen.

Men inte helt som vanligt.. Fotbollen börjar nu på Söndag. Eller är det den 6:e december imorgon.. Hah , koll man har. Men det har pappa kan jag lova så länge som det handlar om fotbollen. Men nästa gång jag kommer till mamma hoppas jag på lite nya stallkläder. Jag har kikat lite & har faktiskt hitta lite som är värt. Detsutom har mamma lovat mig så det lär ju inte bli ett problem. Men aja , får sitta här hemma & mysa framför Vampire Daires ikväll istället för pynt.

Stallpynt med Becca i morgon! :)

Hej bloggen! I morgon kommer Rebecca hem till mig vid 13.00 ungefär kanske. Sedan drar vi till stallet. I morgon ska man juh julpynta i stallet så jag ska göra det med henne. Innan dom pyntar stallet ska jag försöka hinna rykta Gullis. Jag missade tyvär förra lucia träningen, alltså  missade jag när dom gjorde skyltar åt hästarna men jag ska försöka att inte missa dom anndra :)


Kom igen nu!

Får faktiskt lov att skälla lite på er. Hah , statistiken har sänkts med hela 10 unika läsare! Skärp er ;)



Stallpynt imorgon! :)

Imorgon blir det till att julpynta stallet. Ska bli riktigt kul & hoppas att få pynta Zellos eller Gullivers. Ska sova hos Sandra idag men Isabel , Oscar , Milla & sandra & Wera kommer och hämtar mig skapligt tidigt så vet inte om det blir av för mig.. Hoppas på det iallafall. Men för övrig så sitter jag hemma hos Isabel & tittar på när hon och hennes lillasyrra leker?

Håller typ på att garva sönder här. Men jag hoppas att denna vecka gå fort nu när jag åker hem till pappa & inte kan vara i stallet. Vill ju så fort som möjligt träffa killen igen :) Men inte så intressant inlägg men får duga. Jaa , hejdå då! :)
Kommer sakna Märta & Isabels flumiga humör! :)



Hiss eller diss?

Vad tycker ni om dessa? Ser glidiga ut, men det kan jag ju inte säga förrän jag kännt och provat dem. Tycker inte om att det är så mycket blandade färger, men vissa av dem var väldigt fina. Jag kan inte riktigt bestäma mig för om jag gillar dem eller inte helt enkelt. Vad tycker ni?

Ryktade finaste ponnyn!

Ryktade finaste ponny pojken idag! Började med att komma till stallet. Jag och Madde cyklade med en cykeln som hade punka, vi hade en skit tung väska och två kassar med oss.. Haha! Iallafall så kom vi dit och bytte om som sagt. Och sedan så borstade jag först Dantes svans. Den såg ut som en stor svart klump, fint liksom?

Sedan så vände jag honom, borstade igenom hela kroppen. Sedan torkade jag hans ben med en handduk eftersom dem var dyng sura. Kratsade hovar och borstade ansikte och pannlugg. Han blev super fin & söt, skrutten! ♥ Sedan gick jag på lucia träning, gick bra! Ser fram emot lördag :)
Stod och mös med honom jätte länge efter, älskar när han är på gos humör. Finns inget bättre!


Lite om dagen..

Hejsan! Tänkte bara berätta lite om dagen i stallet. När skolan slutade stack jag & issa hem till mig. Där bytte jag om & så cyklade vi ner till SORF. Där ryktade vi killarna. Jag började med Zello & gick sedan vidare till Gullis. Men fick tyvärr bara bilder på Gulliver. När vi var klara gick vi upp & kollade lite lektioner. Fanns lite smått & gott att kolla på.
Sedan var det lucia träning som gällde! Vi gick in & tog varsinn runt knäckebröd & började fina till det lite. Jag fick göra Taizons & Nicolais. Isabel fick göra Gullivers. Hah , men det var kul & jag vart skapligt nöjd med dom. Mest med Taizons! Cyklade sedan hem med Märta&Frida och fortsatte hemåt. Tog en dusch & nu är jag här! Så såg min dag ut! :)
Madde med Taizon                   Frida med Gwen                 Märta med Rubikon

RSS 2.0